Cum sa te diferentiezi ca medic veterinar

Veterinari recomandati

Veterinar BUCURESTI - Andreea Elena Stan Andreea Elena S BUCURESTI Am o experienta de peste 5 ani! Sunt un om care iubeste animaleleĀ  inca din copilarie si lucrul acesta m-a facut sa ma indrept spre aceasta meserie!Sunt un omĀ  corect si sincer, imi place sa duc lucrurile la bun sfarsit mai ales cand e vorba de un animalut bolnav!Imi place sa ajut animalele si sunt dornica sa aflu cat mai multe despre acestea! PENTRU SERVICIILE PE CARE LE OFER VA ROG DRAGI PARINTI DE ANIMALUTE SA ACCESATI SITE-UL.

Veterinar BUCURESTI - LIVIA IONESCU LIVIA I BUCURESTI .

Veterinar BUCURESTI - Alegria Vet Alegria V BUCURESTI Urgente veterinare si tratamente curente la clinica veterinara de excelenta.

Vezi toti veterinarii din orasul tau

Alegerea unui medic veterinar este o actiune extrem de importanta pentru majoritatea stapanilor de animalute. Avand in vedere ca, mai ales in orasele mari, oferta de servicii pe acest plan este destul de larga, este foarte important sa incerci sa te diferentiezi de restul colegilor de breasla. Iata care sunt cele mai importante aspecte care fac diferenta intre medicii veterinari, aspecte ce sunt apreciate in general de toti clienti:

Prietenie

Este foarte important ca medicul care se ocupa de ingrijirea animalutului de companie sa fie foarte prietenos. Adoptand o atitudine sociabila si prietenoasa, clientii vor interactiona mult mai bine cu tine. De asemenea, o atitudine prietenoasa denota respect si fata de animalut iar stapanul sau va avea incredere sa apeleze la serviciile tale si sa-ti incredinteze patrupedul.

Experienta

In general sunt apreciati medicii veterinari care au o vasta experienta. Insa acest lucru nu inseamna neaparat ca profeseaza de foarte multa vreme ci sa se fi implicat de-a lungul timpului in diverse proiecte si campanii.
Te poti astepta oricand ca un client sa se intereseze de activitatea ta voluntara, de cat timp ai facut practica in timpul facultatii, daca ai tratat cazuri dificile sau de la ce varsta au inceput sa-ti placa animalutele.

Incredere

Chiar daca poate parea ciudat, este foarte important ca medic veterinar sa ai incredere in ceea ce face si sa transmiti aceasta incredere clientului tau.
Proprietarii de animalute vor aprecia intotdeauna un medic care actioneaza ferm chiar si in situatii dificile. Orice ezitare din partea medicului veterinar poate face diferenta dintre viata si moartea animalutului.

Profesionalism

Un alt aspect important care ii diferentiaza pe unii medici de altii este seriozitatea si profesionalismul. Este indicat sa ceri tot timpul informatii stapanilor despre modul de viata al animalutului, hrana, activitatea fizica, alte probleme de sanatate pentru a gasi indicii legate de aparitia bolii respective.
De asemenea, in cazul in care animalutul are nevoie de investigatii suplimentare pe care nu le poti asigura, este bine sa-ti indrumi clientul catre un alt medic specialist sau la o clinica ce ofera un anumit tip de servicii. Experienta ta si cunostintele din domeniu clinicilor si laboratoarelor de analize veterinare se vor dovedi de mare ajutor in aceste cazuri.
lti poti sfatui si ajuta clientul si in ceea ce priveste achizitionarea de medicamente care se gasesc mai greu pe piata sau pe care, in calitate de medic, le poti cumpara dintr-o sursa mai ieftina, direct de la furnizor.

Alte metode de a diferentia de alti medici

- Sa poti fi contactat la orice ora si sa oferi servicii la domiciliu in caz de urgenta;
- Sa fii pasionat de munca ta si sa fii in permanenta la curent cu noutatile din domeniu;
- Sa vorbesti pe intelesul clientilor si sa le explici in termeni cat mai simpli ce tratament urmeaza sa le aplici animalutelor de companie si cum vor reactiona acestea;
- Sa fii clar atunci cand oferi sugestii si explicatii si sa te asiguri ca proprietarul animalutului a inteles pe deplin ce ai vrut sa comunici;
- Sa oferi consiliere in ceea ce priveste hrana, comportamentul si modul de viata al animalutului.

Toate sfaturile