Cum sa iti gasesti clienti pe CautVeterinar.ro

Veterinari recomandati

Veterinar BUCURESTI - Andreea Elena Stan Andreea Elena S BUCURESTI Am o experienta de peste 5 ani! Sunt un om care iubeste animaleleĀ  inca din copilarie si lucrul acesta m-a facut sa ma indrept spre aceasta meserie!Sunt un omĀ  corect si sincer, imi place sa duc lucrurile la bun sfarsit mai ales cand e vorba de un animalut bolnav!Imi place sa ajut animalele si sunt dornica sa aflu cat mai multe despre acestea! PENTRU SERVICIILE PE CARE LE OFER VA ROG DRAGI PARINTI DE ANIMALUTE SA ACCESATI SITE-UL.

Veterinar BUCURESTI - LIVIA IONESCU LIVIA I BUCURESTI .

Veterinar BUCURESTI - Alegria Vet Alegria V BUCURESTI Urgente veterinare si tratamente curente la clinica veterinara de excelenta.

Vezi toti veterinarii din orasul tau

Ai descoperit CautVeterinar.ro? Iti dam mai jos cateva sfaturi de urmat, pentru a-ti gasi clienti cat mai usor si pentru a te asigura ca vei fi contactat de catre proprietarii de animale aflati in cautare de medic veterinar, dupa inscrierea in comunitate.

Completeaza-ti profilul cat mai bine

Nu e de ajuns sa iti creezi un cont pe CautVeterinar.ro. Asigura-te ca acesta ofera potentialilor clienti cat mai multe informatii, astfel incat acestia sa aiba incredere sa te contacteze. Conecteaza-te pe site cu adresa de email si parola cu care te-ai inscris pe CautVeterinar.ro si vezi cum arata profilul tau, apasand linkul Cum iti vad proprietarii de animale profilul.

Ulterior, completeaza-ti profilul cat mai bine:

- Adauga o poza sau mai multe in profil, pentru ca potentialii clienti sa stie pe cine contacteaza.
- Completeaza-ti cat mai bine descrierea si detaliile privind experienta si serviciile pe care le prestezi si pentru care esti calificat
- Adauga recomandari, daca ai clienti care au fost multumiti de serviciile tale si care sunt dispusi sa te recomande
- Completeaza intrebarile din interviul online. Acestea iti vor da posibilitatea sa te promovezi in comunitate si le vor da proprietarilor de animale posibilitatea de a te cunoaste mai bine.
- Solicita un interviu audio sau video gratuit, trimitandu-ne un mesaj la adresa irina.diamandi@cautveterinar.ro, sau din sectiunea Contact. Un interviu audio sau video iti va da posibilitatea sa iesi in evidenta in fata altor medici veterinari de pe site si sa convingi proprietarii de animale sa te contacteze.

Aplica la anunturile postate pe site de proprietarii de animale

Consulta sectiunea cu anunturi postate de proprietarii de animale pe site, in orasul tau si aplica gratuit la cele care te intereseaza. In cazul in care in pagina anuntului regasesti optiunea Contacteaza direct proprietarul de animale, poti solicita contra cost (2 euro), datele de contact ale respectivului proprietar.

Construieste-ti un renume in comunitatea CautVeterinar.ro

Construieste-ti un renume pe CautVeterinar.ro avand un profil complet si prestand servicii de calitate pentru clientii care te gasesc in aceasta comunitate. Trateaza fiecare client cu atentia cuvenita si strange cat mai multe recomandari pozitive. Vei fi astfel afisat printre primii, atunci cand proprietarii de animale cauta pe site un medic veterinar, pentru ca promovam persoanele serioase, care presteaza servicii de calitate si care primesc recomandari pozitive de la clientii de pe site.

Vrei un plus de promovare pe site?

Daca scrii articole de interes pentru comunitatea CautVeterinar.ro, indiferent daca acestea sunt destinate colegilor de breasla sau proprietarilor de animale, la sfarsitul acestora vom mentiona ca sunt scrise de tine (cu link catre profilul de pe site). De asemenea, la minim 5 articole scrise pe site, vei primi un punctaj care iti va garanta afisarea in fata altor medici veterinari, atunci cand proprietarii de animale cauta medic veterinar in baza noastra de date. Trimite articolele tale pe adresa de email irina.diamandi@cautveterinar.ro si noi le vom publica pe site.

Toate sfaturile