Cum sa alegi medicul veterinar

Veterinari recomandati

Veterinar BUCURESTI - Andreea Elena Stan Andreea Elena S BUCURESTI Am o experienta de peste 5 ani! Sunt un om care iubeste animaleleĀ  inca din copilarie si lucrul acesta m-a facut sa ma indrept spre aceasta meserie!Sunt un omĀ  corect si sincer, imi place sa duc lucrurile la bun sfarsit mai ales cand e vorba de un animalut bolnav!Imi place sa ajut animalele si sunt dornica sa aflu cat mai multe despre acestea! PENTRU SERVICIILE PE CARE LE OFER VA ROG DRAGI PARINTI DE ANIMALUTE SA ACCESATI SITE-UL.

Veterinar BUCURESTI - LIVIA IONESCU LIVIA I BUCURESTI .

Veterinar BUCURESTI - Alegria Vet Alegria V BUCURESTI Urgente veterinare si tratamente curente la clinica veterinara de excelenta.

Vezi toti veterinarii din orasul tau

Pentru ca animalutul tau de casa sa aiba o viata lunga si lipsita de probleme de sanatate este foarte important sa alegi un medic veterinar competent.

Prietenul tau va face mai multe vizite medicului veterinar de-a lungul vietii, inclusiv in situatii de urgenta, astfel ca este bine sa stabilesti o relatie de colaborare si incredere cu acesta. Iata cativa pasi pentru a face cea mai potrivita alegere:

Nu alege la intamplare

Nu alege un cabinet veterinar la intamplare. Cere recomandari de la membri familiei, prieteni, colegi de serviciu care detin animale de casa si care au apelat deja la serviciile unui anumit medic veterinar.
De asemenea, poti sa te informezi si de pe Internet, pe site-uri precum CautVeterinar.ro, unde poti gasi inclusiv veterinari disponibili pentru a se deplasa acasa la tine.
Poti gasi medic veterinar online, chiar din cartierul tau, medic veterinar disponibil pentru urgente sau specializat in ingrijirea unui anumit tip de animale si persoane care au recomandari in profil.

Daca alegi un cabinet veterinar

Programeaza o vizita la cabinetul pentru care ai primit recomandari sau care ti-a atras atentia. Ia-ti si animalutul cu tine, pentru un control, ca sa vezi cum se va comporta medicul cu el si ce sfaturi de ingrijire iti va da.
Verifica daca este curatenie in cabinet si cat de relaxat si amabil este personalul.
Verifica ce program are clinica.
Consulta lista de preturi, intereseaza-te cat costa serviciile obisnuite ca vaccinarile si deparazitarile dar si care este tariful serviciilor in caz de urgenta.

Alte lucruri de care trebuie sa tii cont in alegerea veterinarului

Este bine sa optezi pentru un singur veterinar pentru ca atat animalutul tau cat si medicul sa se cunoasca si sa familiarizeze unul cu altul.

Trebuie sa stii de asemenea daca veterinarul poate fi contactat in caz de urgenta, daca e dispus sa te primeasca sau sa se deplaseze la domiciliul tau la orice ora.

Intereseaza-te daca medicul veterinar este generalist sau daca are o specializare anume si in ce masura are experienta cu animale ca ale tale.

Toate sfaturile