Aspecte importante pentru un cabinet veterinar

Veterinari recomandati

Veterinar BUCURESTI - Andreea Elena Stan Andreea Elena S BUCURESTI Am o experienta de peste 5 ani! Sunt un om care iubeste animaleleĀ  inca din copilarie si lucrul acesta m-a facut sa ma indrept spre aceasta meserie!Sunt un omĀ  corect si sincer, imi place sa duc lucrurile la bun sfarsit mai ales cand e vorba de un animalut bolnav!Imi place sa ajut animalele si sunt dornica sa aflu cat mai multe despre acestea! PENTRU SERVICIILE PE CARE LE OFER VA ROG DRAGI PARINTI DE ANIMALUTE SA ACCESATI SITE-UL.

Veterinar BUCURESTI - LIVIA IONESCU LIVIA I BUCURESTI .

Veterinar BUCURESTI - Alegria Vet Alegria V BUCURESTI Urgente veterinare si tratamente curente la clinica veterinara de excelenta.

Vezi toti veterinarii din orasul tau

Avand in vedere ca in ultimii ani numarul cabinetelor veterinare a crescut foarte mult, este destul de greu sa mentii o clientela fidela. Majoritatea persoanelor care cauta un cabinet veterinar urmareste ca acesta sa ofere servicii de calitate la un pret bun. Cei care cauta ajutor specializat pentru prietenii lor necuvantatori sunt foarte atenti de regula la fiecare detaliu.
Iata care sunt cele mai importante aspecte asupra carora este bine sa te axezi, daca vrei sa iti deschizi un cabinet veterinar sau daca ai deja unul:

Competenta

De regula, clientii se intereseza de competenta medicului veterinar si a personalului.

De aceea, este indicat sa asezi la vedere pe un perete informatii legate de studii, competente, concursuri, proiecte personale, campanii in care sunt implicati cei care lucreaza in cabinetul veterinar respectiv.
Nu ezita sa ceri feedback de la clienti pentru a sti cum sa imbunatatesti serviciile. Nu uita ca in general, persoanele care au nevoie de un medic veterinar, cer recomandari de la membri familiei, prieteni, colegi de serviciu etc.

Echipa

Este foarte important ca personalul sa fie competent dar si foarte amabil. Astfel, cel care va cere ajutor specializat pentru animalutul sau se va simti mai confortabil si va avea mai multa incredere in personal.
Exista situatii in care clientii pot fi foarte suparati sau chiar agresivi verbal cu echipa ta pentru ca se afla intr-o situatie tensionata: viata animalutului sau este periclitata.

Aceste situatii trebuie tratate cu calm si diplomatie.

Dotari si servicii

Un alt aspect de care sunt interesati clientii este acela al serviciilor oferite de cabinetul veterinar respectiv. Incearca sa te diferentiezi oferind servicii originale.

Spre exemplu, unele cabinet dispun de baze de date ce tine evidenta vaccinarilor, deparazitarilor, a tratamentelor efectuate astfel ca toti clientii sunt anuntati din timp cand trebuie sa se prezinte la cabinet.

Curatenia si organizarea

Este foarte important ca aspectul cabinetului sa nu lase de dorit. Curatenia este foarte importanta iar clientii pun accent pe acest aspect.
De asemenea, este bine ca, in general, sa se respecte programarile iar in cazul in care intervine un factor perturbator este recomandat sa anunti clientul in timp util si sa-i oferi alternative.

Toate sfaturile