Esti proprietar de animale? Gaseste cel mai bun veterinar!

Angajez veterinar

Veterinari recomandati

Veterinar BUCURESTI - Andreea Elena Stan Andreea Elena S BUCURESTI Am o experienta de peste 5 ani! Sunt un om care iubeste animaleleĀ  inca din copilarie si lucrul acesta m-a facut sa ma indrept spre aceasta meserie!Sunt un omĀ  corect si sincer, imi place sa duc lucrurile la bun sfarsit mai ales cand e vorba de un animalut bolnav!Imi place sa ajut animalele si sunt dornica sa aflu cat mai multe despre acestea! PENTRU SERVICIILE PE CARE LE OFER VA ROG DRAGI PARINTI DE ANIMALUTE SA ACCESATI SITE-UL.

Veterinar BUCURESTI - LIVIA IONESCU LIVIA I BUCURESTI .

Veterinar BUCURESTI - Alegria Vet Alegria V BUCURESTI Urgente veterinare si tratamente curente la clinica veterinara de excelenta.

Veterinari BUCURESTI

Face tot felu de sunete ca un chiuit la intamplare Nu mananca si nu vrea sa beia apa sau lapte, de asemenea pare foarte suparata »
Cabinet Veterinar Cugir »
Buna ziua ne-ar interesa o colaborare cu dumneavoastra, daca sunteti interesata, oferim contract full time. »
doresc castrare caine rasa metis in sat plop, comuna titu »
angajez medic veterinat pt munca in cabinet medical veterinar in botosani »
angajez medic veterinat pt munca in cabinet medical veterinar in botosani »
Vreau sa cumpar un Bichon Maltes, dar inainte sa il cumpar doresc sa fie consulat. URGENT! »
corcitura caine lup »
Caine corcitura Lup »
m-am mutat de curand in baia mare si normal ca am adus si membrul de familie necuvantator.din pacate nu am timp sa-i caut un medic de familie si ei. »
italia cezare gratis »
Caut medic veterinar. »
Buna ziua, Mi-a placut descrierea pe care am citit-o si m-am hotarat sa va contactez. Ma numesc Sultana si impreuna cu sotul meu, avem un motanel care din cauza unui accident nu poate urina singur si trebuie sa ii fie v1 »
Stimate domn, Am un Norvegian de Padure de ~1.5 luni (nascut pe 21.09). In 02.11 a primit jumatate de pastila de Milbemax Kitten (avea 700 g), urmand ca in 16.11 sa i se administreze a 2-a doza de deparazitant intern si1 »
« < 1 2 3 > »